بستن نوتیفیکیشن گروه در دایرکت اینستاگرام

هنگامی که نوتیفیکیشن یک گروه در دایرکت اینستاگرام را میبندید (خاموش میکنید)، شما همچنان در گروه حضور خواهید داشت اما دیگر نوتیفیکیشن دریافت نخواهید کرد. برای بستن نوتیفیکیشن گروه در دایرکت اینستاگرام:

۱. آیکون دایرکت اینستاگرام موجود در قسمت بالا - راست در تب خانه را لمس کنید.

۲. گروه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

۳. آیکون موجود در بالا - راست صفحه را لمس کنید و سپس روی Mute Notifications ضربه بزنید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

سوال در نظرات

لطفا چنانچه سوالی دارید آن را در قسمت نظرات مطلب آموزشی مرتبط با سوال خود مطرح فرمایید تا در اسرع وقت توسط تیم فالوگرام به آن پاسخ داده شود.

پیج اینستاگرام برتر ماه را فالو کنید:

faast_food