خصوصی سازی در اینستاگرام

به طور پیشفرض، هرکسی می تواند پروفایل و پست های شما را در اینستاگرام مشاهده کند. شما می توانید پست های خود را با استفاده از اپلیکیشن اینستاگرام خصوصی سازی کنید تا تنها فالوورهایی که تاییدشان می کنید بتوانند آنها را مشاهده کنند. در حال حاضر این امکان وجود ندارد که از طریق کامپیوتر خصوصی سازی را انجام دهید.

برای خصوصی سازی:

IOS:

1. به تب پروفایل  بروید.

2. گزینه Edit Your Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.

3. تنظیم Posts are Private را فعال و سپس Done را لمس کنید.

اندروید:

1. به تب پروفایل  بروید.

2. گزینه Edit Your Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.

3. تنظیم Posts Are Private را فعال و سپس علامت چک را برای اعمال تغییرات لمس کنید.

ویندوز فون:

1. به تب پروفایل  بروید.

2. گزینه Edit Profile موجود در کنار عکس پروفایل خود را لمس کنید.

3. تنظیم Posts are Private را با علامت گذاری باکس فعال نمایید و سپس علامت چک را برای اعمال تغییرات لمس کنید.

برای خصوصی سازی این نکات را در نظر داشته باشید:

- پست های خصوصی ای که شما در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید ممکن است بسته به نوع تنظیمات خصوصی سازی شما در آن شبکه، برای عموم قابل مشاهده باشد. به طور مثال، یک پست که شما آن را در توییتر به اشتراک گذاشته اید و در اینستاگرام خصوصی سازی شده خود نیز منتشر کرده اید، ممکن است برای افرادی که می توانند پست های توییتر شما را ببینند قابل مشاهده باشد.

- زمانی که شما پست های خود را خصوصی می کنید، اگر افراد بخواهند پست ها، لیست فالوورها و لیست فالووینگ های شما را ببینند به شما یک درخواست فالو می دهند.

- درخواست های فالو در تب خبرها نمایش داده خواهند شد که شما می توانید آنها را تایید و یا رد کنید.

- افراد حتی اگر شما را فالو نکرده باشند، می توانند به طور مستقیم یک عکس یا ویدئو را برای شما ارسال کنند.

دیدگاه‌ها  

+2 #23 mar 1396-04-26 01:28
سلام من private account رو روشن ميكنم اما وقتي مجددا اينستا رو باز ميكنم ميرم چك ميكنم ميبينم خاموشه گوشيم آيفونه دوستان حتما كمك كنيد ممنون
نقل قول کردن
+30 #22 شيما 1396-04-21 14:26
سلام آيا امكانش هست نام يك نفر از در هردو ليست فالور و فالوينگ براى بقيه قابل مشاهده نباشد؟
نقل قول کردن
+4 #21 احسان 1396-03-18 09:52
سلام.من تمام عکسهای اینستامو پاک کردم ولی در قسمت پست هنوز میزنه 2 تا فکس هست در صورتی که هیچ عکسی نیست.لطف میکنین راهنمایی کنین
نقل قول کردن
+20 #20 کیا 1396-02-05 18:04
سلام میخوام کسی عکسهامو نتونه کپی کنه؟از،اون طرف هم صحفه من خصوصی نیست امکان بازدید از ان برای همه وجود دارد میشه بفرمایید چه راهی داره که کسی نتونه کپی کنه
نقل قول کردن
+2 #19 زهرا 1396-02-04 15:18
کسی رو در اینستاگرام بلاک کردم اما الان تو لیست بلاک شده هام نیست چرا؟!
نقل قول کردن
+16 #18 محمد 1396-01-19 22:57
سلام آيا امكانش هست نام يك نفر از در هردو ليست فالور و فالوينگ براى بقيه قابل مشاهده نباشد؟
نقل قول کردن
+9 #17 امير 1396-01-04 21:43
سلام٢ سوال داشتم
١)گزينه post of privete تو پروفايل گوشي من آيفون7 نيست؟
٢)براي اينكه folower هاي خودم را مخفي كنم كه كس ديگه اي نبينه چيكار كنم؟؟ ممنون
نقل قول کردن
+6 #16 فرشته 1395-12-25 12:30
سلام من یک نفررو توی قسمت جستجو hiden کردم،حالا هرکاری میکنم نمیشه برش گردونم،چیکارکنم
نقل قول کردن
+6 #15 elnaz 1395-12-16 11:39
سلام میشه کاری کرد که یکی وقتی یکی که فالو کرده مارو صفحه ما رو باز میکنه فکر کنه هیچ عکسی نداریم؟
نقل قول کردن
+5 #14 مینا علوی 1395-11-29 19:46
سلام.اسم یک شخص در پیج دوستمه که زیرش زده فالوو شده توسط اسم دوستم..اما دوستم ادعا میکنه نمیدونه چطور فالوو شده و خودش نکرده.ایا این امکان داره؟
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

سوال در نظرات

لطفا چنانچه سوالی دارید آن را در قسمت نظرات مطلب آموزشی مرتبط با سوال خود مطرح فرمایید تا در اسرع وقت توسط تیم فالوگرام به آن پاسخ داده شود.

پیج اینستاگرام برتر ماه را فالو کنید:

faast_food